Amanarea Este Doar Un Obicei!🤔 Si Ca Orice Obicei El Poate Fi Schimbat!😊

0
620

Stiai ca 20% dintre noi ne confruntam cu obiceiul de a amana?🤨

Si ce amanam?

De-obicei actiunile care nu ne plac sau cele care solicita un efort mai mare din partea noastra.

Bineinteles ca in continuare ma voi referi strict la amanarea inceperii procesului pierderii in greutate, atat prin sport cat si prin dieta.

De unde vine amanarea?

Ca si toate actiunile noastre, amanarea are radacini adanci in mentalul si gandirea noastra.

Mintea are o singura menire.

Aceea de a ne feri de pericol si in acelasi timp de a ne mentine in siguranta.

Deci daca tu te gandesti ca sportul si dieta e grea este normal ca ori de cate ori doresti sa faci o schimbare prin miscare si dieta mentalul tau va face tot posibilul sa te impiedice sa realizezi schimbarea.😍

Deci ce e de facut?

In primul rand este necesar sa iti schimbi perspectiva din care privesti lucrurile.

Nu te mai gandi la cat de greu e procesul pierderii in greutate ci mai degraba gandeste-te la ce avantaje si rezultate iti aduce acesta.

Imagineaza-ti cum te vei simti atunci cand vei incepe sa te eliberezi de kilograme ce usor te vei misca, ce bine te vei simti dupa sport (daca inca nu ai experimentat starea de bine care te inunda dupa o sedinta de antrenament chiar si de doar 30 de minute este momentul sa incepi) cum vor arata hainele pe tine, ce laude vei primi din mediul exterior, cum iti va creste stima de sine, etc.

Schimbandu-ti punctul de vedere si persistand de cate ori te confrunti cu amanarea, vei vedea ca si perspectiva asupra procesului pierderii in greutate se va schimba.

Important este sa incepi, si odata ce ai inceput, rezultatele nu vor ezita sa apara, si micile victorii te vor tine in proces, pana la capat!🏋️‍♀️

Mult Succes Si Nu Uita Ca Niciodata Nu Este Un Moment Mai Bun De a Incepe Sa Slabesti Decat momentul Prezent!💗

 

Articolul precedentSedinta De Antrenament Picioare Si Brate Facebook Live!
Articolul următorVrei Tu, Sa Slabesti Cu Adevarat
[Certfied Personal Trainer Oradea] Sunt o femeie în floarea vărstei, care am trecut prin nenumărate provocări și renunțări de-a lungul vieții, în aproape toate aspectele ei. Dar de câțiva ani încoace, am decis să mă bucur cât pot de mult, de fiecare moment pe care mi-l oferă viața. Sunt o gurmandă și ultimul lucru pe care-l vreau, mai ales la această vârstă, este să renunț la micile plăceri gastronomice. Detest senzația de foame, dar totuși vreau să rămân la greutatea ideală și acum știu cum să fac asta. Și acest fapt îmi dă curajul și dorința de a vrea să ti-l dezvălui și ție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.