Mancatul emotional sau compulsiv

0
98
mancatul emotional sau compulsiv

Cu toții apelam la mancare, ca răspuns la diferitele noastre emoții, cum ar fi anxietatea, tristețea sau cateodata chiar si atunci cand suntem fericiti.

Acest lucru nu este neapărat rau și mancatul face parte din cultura noastra. Toate sarbatorile si evenimentele din viata noasta sunt inconorate de mese festive (de exemplu, tortul de ziua de nastere, mesele speciale de sarbatori si festivitati, etc.)

Totusi mancatul ca si tipar, poate deveni problematic dacă:

  1. Daca reusesti sa-ti gestionezi anumite emotii doar prin mancare.

2. Sau daca mancatul te îndepărtează de obiectivele și valorile tale, cum ar fi gestionarea greutății sau un control mai bun al nivelului glicemiei.

Aceasta carticica isi propune sa te-ajute sa spargi automatismele care declanseaza mancatul emotional sau compulsiv prin sfaturi practice si usor de implementat.Citeste mai mult…

 

Articolul precedent7 Exercitii Mentale Pentru Slabit
Articolul următorSlabeste cu Meda – Curs Online De Slabit Pentru Doamnele De Peste 40 De Ani
[Certfied Personal Trainer Oradea] Sunt o femeie în floarea vărstei, care am trecut prin nenumărate provocări și renunțări de-a lungul vieții, în aproape toate aspectele ei. Dar de câțiva ani încoace, am decis să mă bucur cât pot de mult, de fiecare moment pe care mi-l oferă viața. Sunt o gurmandă și ultimul lucru pe care-l vreau, mai ales la această vârstă, este să renunț la micile plăceri gastronomice. Detest senzația de foame, dar totuși vreau să rămân la greutatea ideală și acum știu cum să fac asta. Și acest fapt îmi dă curajul și dorința de a vrea să ti-l dezvălui și ție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.